Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, October 28, 2015

TOLONGGGGGGGGGGGGGGGG

Tolongggggg
SOS
Help help
Chow meng aaa.....
Saya lupa password utk buka blog saya ni.
What should I do?
Nasib baik yg ni memang tak pernah tutup.
Kalau tertutup?
Nak bukak blog di tab lain memang x leh.
Try segala benda password dah.
Please help me..
Kalau trtutup yg kat tab ni, berkubur la blog saya, hati saya.
Tolonggggggg.......
Anybody boleh tolong tak ni....
Nak meraung rasa nya nih....

10 comments:

Kakcik Nur said...

Aduh...tak tahu nak tolong macamana... :(

Nizam.Ariff said...

Cuba kat sign in tu tekan forgot passwed...nnt dia send reset kat email....google paswed kan?

muhaini said...

Buat password baru? Me 2 x 5 jgk .... Uwaaaaa

insan marhaen said...

boleh tanya blogger.com

saya dah banyak kali terlupa password. try by hard, akhirnya dapat. blogger Warna Nostalgia juga, blognya pernah kena hack...

kami cuba bersama, akhirnya berjaya juga...

ma yusoff said...

pernah berlaku pd satu blog saya...sampai skg xreti nak buat...hihihi

Dayang said...

Assalamualaikum..Apa khabar Tcer hani?

RATNA RAHIM said...

Assalamualaikum auntie..
Auntie boleh try reset password gmail...blogspot sekarang pakai pw gmail rasanya..harap ade yg perbetulkan kalau saya salah...

- ex dormmate ja -

Anonymous said...

Tukar password.

Anonymous said...

It happened to me. After trying several times the system asked me if I needed help. I followed the instruction. And was able to access my blog. Hope this helps.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...