Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, November 14, 2008

Ampang boulivard

Pagi esuk nak ke Rumah kedua...Life kat sana jauh beza dgn kat sini. Kat sana selalu nya masa cuti or weekends, so memang dihabiskan dengan bersantai dan makan2..
Kalau ada kelapangan ada gak pegi nonton wayang dgn anak2...But the best place for me is at the MPH bookstore kat Midvalley shopping mall..Berjam jam duk situ pun tak per..Sambil tengok gelagat manusia yang berbagai..
Hrmm..Kali ni ingat nak jumpa kawan kawan baru dan lama..Kira 'date' la ni..Best gak kumpul ramai2, buang masa kat mana2 coffee house or hv tea kat mana2 tempat yang cozy...
Bibik pun amik peluang balik kampung cuti ni..Maka dengan segala hormatnya, kite dilantik menjadi Bibik sementara...Uwaaa...!!!!!Masa nak ngadap laptop pun terhad dah..Mati kutu la..
Tapi yang tentu nya...Dimana jua aku berada, kesepian di hati sentiasa mengekori..

1 comment:

hani@debumelukut said...

..hati sepi yg kita cipta sendiri..maka sepi lah ia...jika ditakdirkan gembira yg mendatang..maka ianya kegembiraan yg dicipta oleh kita dgn izinNya..

its me..rose zz..aa..zz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...