Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, March 27, 2010

Harapkan jenama,bukan main canggih lagi.

Kalau pakai handset tu tolong letak di tempat yang mudah untuk di dengar kalau2 ada call masuk.
Cubalah untuk bawa handset tu bersama..Alasan handset tertinggal tu dah basi.
Kalau rasa menggangu privercy, campak jer hndset tu ke laut.
Kalau nak silence pun, masa tertentu jer la, jangan pulak di jadikan alasan handset silence.
Kalau dapat SMS tu jawap la, jangan buat orang lain macam berinteraksi dengan tunggul.Kalau awak nak jadi tunggul, duk dalam hutan.Tunggul tak pakai handset.
Kalau tak nak call back kerana sayangkan credit, miss call la tanda awak peka ada orang nak hubungi awak.
Kalau tak nak orang duk call or sms, jangan bagi nombor kat orang,simpan jer dalam peti besi.
Senang cerita, tok sah pakai handset lah....

4 comments:

maiyah said...

hensetku x berbunyi huhuu

aG said...

nak beli mana jaring kepala lagu tu?

hani@debumelukut said...

aG, cuba mintak dgn tok peraih bawang kat pasar tu.

aG said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...