Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, March 26, 2010

Mak mertua dan saya.

Kat umah mak mertua saya.
Nak go somewhere dgn dia la nih.
She said she'll be ready in 5 mins.
Kita dah siap.
Eveready sokmo.
Mak nak solat dulu.
Ok fine.
No hurry.
Anis pun duk main dgn kamera.
Snap itu ini,
termasuk mummy.
Mak suruh Anis makan dulu.
Anis tak tolak.

Mak memang selalu camtu.

Anak murid Mak datang nak mengaji.
Jap, Mak ajar mereka ngaji dulu.
Kesian budak2 tu.
Ok, go ahead la Mak.
bukan ramai pun.
sorang dua jer.
Anis pun ngaji gak.
Ngantuk laa
Nak baca paper pun,
Mak memang tak beli paper..




Jap ada call.
Mak jawap call dulu.
Pas tu ada jiran datang
nak bertanya pasal kenduri kat masjid.
Ok, ok..
Mak ni memang peramah.
pelawa dia minum dulu
borak borak dulu..

Adoiii.......
Penantian itu satu penyiksaan.

8 comments:

rerama salju said...

kak,kita nak add akak kat FB boleh?

hani@debumelukut said...

boleh aje.tq.

maiyah said...

haha.. sabar separuh dr iman

hani@debumelukut said...

kadang2 mak yang bersabar dengan kita kan..terima kasih mak!

Anonymous said...

you make my day!

aG said...

Pic 1, 2 & 3 sama jer.....senyum sokmo biarpun tdo!

hani@debumelukut said...

aG,
gula muroh di pulai chondong hari tu.Senyum mak mertua kita laaaagi la manis hari tu sbb dia happy nak dapat cucu menantu baru..hehehehe

makdik said...

mok kito happy sokmo dh tahun ni..nk buleh cucu menantu baru...ngan cucu baru...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...