Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, March 7, 2010

Samseng dari mana ni?

Dah lama saya tunggu nak parking kereta saya ni.
Tetap sabar menanti kerana bukan mudah nak dapatkan parking di area ni.
Tiba tiba datang lah Mamat ni.
Supp...!! Berhentikan kereta dia depan kerata saya.
Aik, berani dia yer..
Dia tak nampak ke saya sedang signal untuk isi tempat kosong ni nanti.
Tak per..kalau berani masuk lahhhh..
Sah sengaja cari pasal ni..
Dengan orang lain bolehhh, saya, jangannnn!!
Mendidih darah saya.
Masuk lah kalau berani.
Tau la saya nak buat apa nanti.
Ok..kita tengok dia berani tak...
Tak sayang kereta agaknya orang ni.
Bila kereta yg parking tu nak kuar, dia siap undur dan bagi isyarat tangan supaya saya undur ke belakang.
Sah dia memang nakkan tempat parking tu..
Dan selamba jer dia masuk parking.
Saya?
Saya senang saja,
Tau apa saya buat??
Nak buat apa lagi, cari kekosongan lain lah kalau2 ada..
Huhuhuhuhhhhuuuu..
Samseng kampung dusun betul lah saya ni!

10 comments:

Anonymous said...

Cerita kat sekolah tadi lagi brutal dan baru boleh dipanggil samseng. Ade ke patut orang kata jangan, jangan, jangan.... dibuat jugakkkk.Berebut parking tak per,ini berebut nak kona lipat.

hani@debumelukut said...

Adoii..payah jugak jadi samseng nih!
Ingat demo tok tau kes tadi tu...

maiyah said...

egege.. at lease ada gak kg dusun tu punya samseng.. lawak le

nidus said...

Post ni masukkan dalam kategori"adengan yang tak ingin dilihat".

Anuar Abdul Aziz said...

anggap ajer yang buat kejer begitu adalah lembu..kita jgn jadi lembu,ckuplah dia sorang..buat apa marah kat lembu..lembulah kita kalau marah kat lembu

airahman said...

Mendidih darah??? Siapa lah yg sayang kereta tu? Mamat tu ker Puan Hani. Manalah mamat tu nak takut....Puan Hani senyum.....darah mendidih jer belum sampai kepala....dada jer berdebar2. Kalau kat KL siap lah keta mamat tu...salah2 penuh lipstick kat keta tu....sebab dah nampak undercoat.

hani@debumelukut said...

Betul kata anuar..biar dia sorang jadi lembu..

Airahman,
yg 2K awak cerita tu tambah satu lagi K- keldai!

TokNabe said...

Ingat samseng mana tadi.......

airahman said...

hehehe nnt lah. part K lagi satu nnt lah. K - keldai aka Ketua Kpg

hani@debumelukut said...

Itu pasal la toknabe...always being used.

Airahman,
K-keldai
K-ketua kpg tu
A apa khabar...dah siap reban ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...