Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, December 13, 2011

Silap Parking.


Ni dekorasi ruang stail mana nih?
Fail.
Eric Leong mesti disagree.
Cari dalam majalah 'Anjung Seri' pun tak de hiasan macam ni.
Unik.
Tengok2 ada belon 'Angry Bird' parking kat sini.
Siapa punya kerja ni?
Anak siapa main belon ni?
Kalau bukan anak, cucu siapa?
Anak cucu siapa lagi kannnn.....

8 comments:

mokjadeandell said...

Ada bakat interior designer tu.

Ibu n Abah said...

kihkihkihkihkihkih...
Angewi Bird...
mana-mana pun akan nampak budak2 menyukainya..
Aisyah dapat baju angewi bird.. sebaik kering dari basuh..dah pakai semula...
Ibu Aisyah dapat main angewi bird... leka 4 jam dialysis...
Abah Aisyah... Hmmmmmmmm kalau citer kat sini memang orang tak caya...

Mie said...

Selamat bercuti panjang cikgu...

Cuti-cuti ni melayan kerenah cucu lah ye... :)

nidus2 said...

Kalu silap parking kereta MPKB, denda 30 rial...hok ni tak tahu berapa. Kalu kutir lagu mano?

AZANI said...

kak,
angry birds.....saya teringat boboi dalam maharaja lawak mega...

sampai sekarang dok tercari angry birds apa? game ke kartun.....

MulutPayau said...

hehhehe..comel angry bird pking kat atas tu...

Aku said...

kemana lagi terbangnya burung,
kalau bukan ke atas langit?
kemana lagi terbangnya burung (selain ke langit).... hahaha

iizla said...

ambik tangga, panjat, gi alih belon angry bird tuh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...