Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, February 25, 2012

Apa lah saya nih!

Rupa rupanya semenjak berjinak jinak dgn 'online shop' ni,
saya mula mengabaikan blog saya ni..
Ni perkembangan tak bagus ni.
Asyik belek pakaian,kasut,handbag dan benda2 yg sewaktu dengan nya.
Blog kawan2 pun tak sempat nak singgah dah.
Ada masa tilik barang dagangan di blog2 shopping online.
This has got to stop.
Ok...Janji pada diri sendiri,
no more online shopping.
No more.
Promise!
Boleh caya ke?

5 comments:

kakcik said...

Sesekali kakcik singgah juga di blog 'online shopping', tapi belum terbuka hati untuk membeli. :)

Marina Monroe said...

AsSalam

InshaAllah boleh..hehehehehe

Pn Kartini said...

Assalamualaikum :)

tinie mmg tak pernah cuba online shopping..sesekali tersinggah juga..kiranya..just 'window shopping'..tgk2 jeee..hehehe

azieazah said...

Kalu I, promise boleh tu time pokai. Tak boleh tuh time loaded. hehehehehe

m.u.l.a.n said...

pernah kena.. tapi frust sbb tak seperti diharapkan walopon menaruh harapan 50% je gambaran yg diberi.. nasib tak ok.. kalo ok brg tu, mau $$ melayang2 gian online shopping.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...