Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, February 2, 2012

Kisah sebenar lagi hebat dari Drama Korea.

Tak suka siaran ni, amik remote contro tukar channel lain.
Lepas tukar, tukar lagi..
Kalau perjalanan hidup boleh di tukar ikut sedap hati kan best..
Tak suka- tukar.
Tak sanggup- tukar.
Tak rela-tukar!
Kalau dah bosan sgt dgn citer sama, tekan butang, padam terus siaran.
Sedozen remote control setahun pun tak cukup kalau macam ni.....

6 comments:

Mieza said...

Salam Puan Hani,
kena beli remote control yang guna bateri rechargeable...jadi perlu guna satu aje untuk seberapa lama he he he gurau aje.

kakcik said...

Bukan sedozen setahun, sedozen seminggu pun tak cukup! :)

Marina Monroe said...

Salam,

Kat maner ada jual remote control macam tu? Orderkan saya satu..hehehehehehe

ehhh..mungkin 3 cukup dulu kot..

makcu B said...

Sebab bukan kita yang TETAPkan jalan hidup, kita hanya TENTUkan yang baik-baik saja sedang pada hakikatnya bateri tidak berkuasa.

Ros said...

mudahnya kan kak hani...
perjalanan kehidupan di hujung jari...!

hakikatnya...
tiada kemungkinan untuk kita menolak semua kejadian..
aturan Allah kita harus lalui dengan penuh kesyukuran...dari kejadian dan ujian itulah lahirnya himah, manisan buahtangan Allah SWT.

sekamar rindu said...

salam..kak..

hidup tak semudah yg disangkakan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...