Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, February 10, 2012

Kek Birthday yang termahal di dunia.

Ni dia.
Kalau banding dgn 'Cake Boss' kat Astro tu memang lah langit dengan bumi.
Tapi jangan tak tau,
Kek ni dibuat dari ramuan yang termahal.
KASIH SAYANG.















Anis dari semalam nak buat kek hari jadi untuk anak saudara nya.
Saya nak tempah saja tapi dia beria ia nak buat sendiri.
Ni lah hasil nya.
Tak cantik di mata orang lain tapi di mata saya kek ni perfect.
Runtun hati saya bila tengokkan kesungguhan dia untuk buat kek ni.
Dari mula sampai akhir dia buat sorang2, tak nak saya ganggu.
Akhirnya..
Ini lah hasil nya.
Imaad,
Letih la Imaad nak habiskan kek yg Aunty Anis buat ni...
Meh, kita makan ramai ramai..TQ Anis.

11 comments:

ybs said...

the best....!!!

kakcik said...

Ye.. memang mahal kek itu. Hepi besdei Imaad. :)

MaWar said...

anis ikut sapa ye?mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi....kannn...
tabik anis.
SHJ Imaad

Cho Zila said...

baguihnyer budakni.. hebat...
happi birthday imaad,,,

Citarasa Rinduan said...

sangat bernilai dr wang ringgit..
happy birthday immad

Bapak said...

wah, so sweet!

Yunus Badawi said...

Cayalah Anis.

Happy birthday Imaad

a.samad jaafar said...

hasil tangan yg beralas kasih sayang.. sungguh itulah kek yg termahal!
hepi besday imaad..

Mat Som said...

Habislah bangkrap kedai Kek kalau macam ni...hehehe

Ibu n Abah said...

Wah.. bestnya Imaad ada Aunty yg sayangkan Imaad hingga sanggup buatkan kek khas buat Imaad.
Dah namanya 'Kasih' pada anak saudara...
Memang tak terhitung harganya...

makcu B said...

Ke mana tumpahnya kuah, kalau tak ke nasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...