Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, February 5, 2012

Tukang paip yg pakar pun dah buntu ni..

Sebut saja tukang paip dari mana,
yang tempatan?
yang import?
Bangla?
Semua surrender.
Paip Bocor tahap gaban nih..
Basah pun basah lah.
Nak buat camna dah tukang paip semua tak leh handle.
Banjir dah ni...ish ish ish,,











Bukan paip ni...
Tapi............

Paip ni..
-
-
-
Dah lama bocor pun.

-
-
Dah dua tiga bulan
-
-


Meleleh leleh...
-
-
Menitik nitik
-
-
-
Lenjun.










Plumber mana boleh baiki ni?
-
-
-
Masaalah negara juga ni.
-
-
Pembaziran air.






Pesanan dari Kerajaan malaysia 'Jimatkan Air'















Takper lah, bocor pun, nenek sayang jugak!

11 comments:

Cik Sibuk said...

hahaha..mesti nak kena pakai bib yang ada plactic backing tu..kalo tak jenuh la keje asyik tukar baju aje...

masa pregnant ada mengidam benda yg tak dapat ke?

saya dulu masa pregnant teringin nak tengok kapal kontena kat laut. suami bolayan sebab ingat kita mengada2. bila dah bersalin anak leleh air liur macam paip bocor my mil suruh jugak somi ai bawak ai & anak pergi port klang nengok kapal kat laut.

lepas tu air liur pun automatik kurang leleh. ada la leleh, tapi leleh tahap normal aje. tatau la kebetulan ke, sebab mmg sebab mengidam tak dapat. tapi mmg magik la..hahahah

Marina Monroe said...

Salam,

hehehehehe lenjun, kena salin baju selalu takut sejuk dada..
Comel sungguh, mata bersinar2, mana lah nenek tak sayang!

Aku said...

apa lagi, letaklah pad kat dagunya tu... hahaha

makcu B said...

Alah nenek ni, orang nak buat buih pun tak boleh.

munna said...

mendalah yg mama dia mengidamkan dulu yg tak dpt agaknya kak hani

eita said...

walaupun bocor..tetap kiut.....
comel sangat2..

Wan said...

Comelnya

Ibu n Abah said...

Cikgu...
Comeinya....

cikguden said...

cikgu KH pun tak boleh nak tolong ni. hehehe

Maryam said...

anak2 kawan saya banyak yg macam ni.. memang pakai bib lah. nanti2 dia stop rasanya, ikut tumbesaran.. :)

madihah said...

hok kito pon bocor gak..pah lloni ok2 lg..hehe..welcome to the club arman...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...