Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, January 29, 2014

rasa macam budak kecik

Di waktu ini, jam ini, saat ini...
Teringat sangat kat seseorang yg amat saya sayangi.
Seseorang yg menyayangi saya dan menerima saya seadanya.
Satu2 nya lelaki yg sentiasa melindungi saya sehinggalah dia menghembuskan nafas yg terakhir.
Ayah.
Tiba2 hati menjadi teramat rindu untuk disayangi oleh ayah.
Rasa nak ngadu hal, rasa nak berteduh di rimbun kasih dia.
Mungkin kerana saya amat tertekan maka saya teringatkan dia yg sentiasa paksa saya berdiri selepas rebah.
Mungkin juga kerana saya terkalu kesepian maka saya terbayang kemewahan kasih sayang dia.
Ayah,
Saya rindu ayah,

4 comments:

Kakcik said...

Kakcik juga sering teringat pada ayah yang telah pergi untuk selamanya...

Bagaikan ada sesuatu yang tersekat di rengkung dan tidak dapat diluahkan...

Anonymous said...

salam,

hanya nak bgtau, macam ada image kurang menyenangkan pada 'members' blog ni.

atau mungkin mata saya yg salah tengok.

TQ..

Granny Hani said...

Anonymous, terima kasih kerana peka. Sungguh saya tak perasan kehadiran follower tu. Saya dah block dah...tq.tq tq

Granny Hani said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...