Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, June 7, 2014

D I Y

Konon.
Tengok pakar buat nampak senang,
Cuba buat sendiri.
Mak oiii,..berpeluh peluh!
Mujur konkrit dan tile tu tukang rumah tolong.
Sambungkan  pam air tu Si Ajis yg bantu..
Kita tang decorate dan adjust flow air saja.
Yes, tu lh masaalahnya.
Tak expect flow tu nk jadi macam tu.
Macam air terjun.
Saya nak yg meleleh kat wall tu jer.
Bunyi air yg halus damai gitu.
Ini mcm paip pecah!
Merecik recik sampai basah satu negeri.
Tak boleh jadi ni..
Tilik lagi, baiki lagi, letak tu, tambah ni..
Last2 surrender.
"Hello Mat, esuk boleh tak dtg tgok airterjun akak ni..?"
Boleh la Mat yer...
Mat cakap tak boleh. So?
Padan muka saya lh..
Tolonggggggggggggggggg....!

2 comments:

Noraini Mohd Salleh said...

Assalam Hani,

Cantik air terjun ni, kena punggah balik lah nampaknya bila si Mat tu datang nak betulkan..hihihi

Nizam.Ariff said...

Kena ada tempat air bertakung di atas. Biar air melimpah turun secara graviti kalau nak effect meleleh. Hose air dr pam tu hanya bertugas utk bawa air dr bawah ke atas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...