Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, November 27, 2014

Raja Bobby

Macam tak ada kerja lain
Suka ulang ulang tengok Bobby.
Ada yang sekapal dgn saya tak?
Raja ni kemain handsome dulu
La ni dah x handsome, gemuk!
Entah ada lagi ke tidak.
Si Bobby ni memang lawa.
Sekarang pun masih lawa.
Sebaya saya dia tu.
Cerita Bobby ni mengimbau kenangan zaman remaja.
Pesen baju si Bobby tu jadi ikutan,
Saya ada baju yg sebijik macam baju Bobby pakai tu.
Saya rasa lah, kalau saya ni lelaki,
Sah ada seluar kaki kembang warna biru turqoise macam si Raja.
Budak2 sekarang kenal Kpop.
Minat cerita Korea.
Bila Bobby di channel ni dan cerita korea di 393
Perang dunia laaa...
Last2 saya dapat tengok Bobby.
Tengok sorang2...
Weilaweiiii...
Mana semua orang nih?
Dah nak nyanyi ni...
Me syai to naheee...

3 comments:

Kakcik Nur said...

Saya tengok masa lagu 'mei syair to nahi' tu...lepas tu saya tutup tv dan zzzz... :)

Ibu n Abah said...

Saya juga suka tengok bobby.
Tp tak perasan malam td ada bobby.
Kalau perasan.. Sure saya dan suami dah terpaku depan tv tgk bobby.
Masing2 ada kenangan citer bobby. Suami suka bobby sebab arwah ibunya membawa dia sekeluarga nonton bobby.
Saya pula sebab saya lansung tak peluang gi tgk wayang bobby tp kawan baik saya rajin menceritakan babak2 dalam cerita bobby sebaik dia memainkan lagu2 dari filem bobby. Sebijik macam saya nonton wayang rasanya.

Cg Yusof said...

sezaman saya tu, pi tengok ramai-ramai dgn rakan sekelas Form 3....hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...