Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, December 10, 2014

Nak tanya satu jer
Kenapa sudi singgah di sini?
Selalu singgah.
Terharu saya la.
Tapi,
Sorry, tak ada N3 baru hari ni.
Sekadar N3 utk berterima kasih kerana hinggap di sini.
I LabiU......


8 comments:

cgYusof said...

nampak mcm takde n3 sbb takde tajuk terpapar tp sy terpanggil jugak utk menjengah.....

Ibu n Abah said...

Lebiu too cikgu
Suka singgah sebab suka..
Peace! I come in peace .. :-)

SITI ZUBAIDAH YUSOH said...

I lap u tu kak hani...

Anonymous said...

great lessons we love

Zainab Saleh said...

Nak tengok gambar terkini Imad Dan Iyad blh tak .....

Anonymous said...

..sekadar ambil berat dari jauh...sy pun belajar sesuatu dari teacher...terima kasih kerana sudi menulis utk tatapan semua...

Hasniah Ismail said...

As salam. Saya dah lama jd silent reader hani dan pernah kenal Pija masa dia jd relief tcer d smk putri wakf mek zainab sblum dia pgi blajr medic. Dia duk sblah saya dlm staffroom dan kami memg mesra. Tambah pula dia slalu bawa choc cake kgemarn saya. Masa dia khwin pun saya g sbb mrtua dia jmput krumahnya. Last skali tenguk dia masa d rumah mrtua dia dan dia tgn mngandung ank sulung.

Anonymous said...

A'kum kak Hani. Semoga Allah permudahkan urusan kakak hari ini. :-)

-zana-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...