Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, July 10, 2009

kalau lah kalau

Lagu 'Kalau lah kaca menjadi intan' dalam cerita P ramlee tadi tu best betul..Mendayu2.

But then, sentences begining with the word 'kalau' is too nice to be true..

Tak habis habis 'kalau' ni...

Tapi yang sah nya KALAU LAH INTAN MENJADI KACA....??

KAYA LAH KELING JUAL BOTOL!!!!

5 comments:

chentatiku said...

yeah..too good to be true..
sebab tu mak saye dulu larang asyik cakap 'kalau'
sebab akan membawa kita pada angan2 yang panjang dan sering berfantasi....

"Tapi yang sah nya KALAU LAH INTAN MENJADI KACA....??

KAYA LAH KELING JUAL BOTOL!!!!"
hehehe..ayat ni best..

salam ziarah!

hani@debumelukut said...

apa tak kaya nya kan...bergemerlapan la dia nnti..take care chenta

rerama salju said...

Hai kak,

Buat apa cuti2 ni?Best kan 'KALAU" dapat pi shopping ada org sponser?

Rantong said...

boleh guna "kalaulah kalau..." tetapi dgn cara yg positig yg boleh memotivasikan diri.

View Profile: Rantong™

hani@debumelukut said...

salam utk rerama,
tgah2 bulan ni window shopping jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...