Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, July 7, 2009

Wahai Jin dalam botol


Kalau hari ni, jam ni aku dapat mintak mimpi ku jadi nyata maka ini lah tiga mimpi ku yang akan aku masukkkan dalam senarai 'terdesak' untuk di beri perhatian oleh mu...
1. Tolong cari suis kereta spare yang entah aku letak kat mana sebelum hubby ku balik esuk.
2. Kurangkan saiz aku sikit boleh tak?(tengukkan saiz kau aku tak berapa yakin kau mampu adjust bab ni...)
3. Honda Jazz merah Cik Na tu...Uwaaaa!!!! Tolong bayar down payment je...boleh laaa...Tolong la Jinnn..

Kalau kau tolong aku nanti aku belikan kau botol air mineral yang besar tu...nah ambik! naper la kau duduk dalam lampu yg sempit dan gelap tu?? Dah tu dapatkan image consultan baru, buruk tul lah kau bertocang cam tu. Fesyen baju pun dah out of date dah, nasib baik aku tak mintak baju baru ke, kasut baru ke..Sah kau fail bab dressing nih..!

8 comments:

Siti @ nurie said...

kak hani...are you okay today?..he he he...siti suka part utk kuruskan badan tu..nanti kalau dia dah settle utk akak, settlekan siti lak eh...dlm turun 15 kg pun oklah....he he he

Anonymous said...

memang desperate mu nih......sampa main skutu denge jing......jange mek!

aG said...

Cik Puan,

Nak tanya sikit, jin tu laki ke pompuan? x leh beza sbb pakaian ngalahkan pompuan!

Kita pun ada gak nak minta.......

Heheheee malu nak ckp nanti ckp masa sembang ngan dia sendiri lah...... kalau dapat kita nak bagi jin tu botol cantik yang ada kilat-kilat lagi....

VersedAnggerik said...

Muahaha....

wishful thinking erk? Don't we all?

hani@debumelukut said...

siti..
kalau lah semua masaalah boleh di selesaikan begini mudah alang kah baik nya. Tuhan menentukan yang terbaik untuk kita..

hani@debumelukut said...

AG,
kalau awak nak jin tu pun ambik laa..free of charge, tak yah malu2..nnti ptg kita hantar k.

hani@debumelukut said...

anggerik,
Do u need one too? Get one then.

Mak Su said...

sian bebeno kat cik jin kan...sudahlah asik menolong org ke sana ke sini ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...