Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, July 27, 2009

Please Q


Penantian itu satu penyiksaan. Waiting, God I hate to be in this situation. Tapi nak buat cmna dah terpaksa. Memang cam ni la setiap kali bila ada appointment dengan doktor..Bukan nak menyalahkan mana2 pihak, yer lah bukan sorang dua yang ada masaalah kesihatan,,beribu!

Bayangkan tiba kul 9 pagi, kul 4 ptg baru selesai ambik ubat...Wah, lama tu kan? Kira sehari suntuk la tuh..Kalau yang sakit sikit2 tu boleh gak di tahan2 tapi bayangkan yang lemah dan uzur sangat, yer la kalau sihat tak pulak kesini...

Tabik spring untuk staff kat hospital ni..sopan, berhemah, peramah dan mesra pelanggan. Padan la dapat anugerah ISO tu..Masa menunggu kat farmasi pun hati ku di sejukkan oleh senyuman staff yang meminta maaf berkali kali...Mau nyer tak lama, ada 8 kaunter, yang bukak hanya 2..Hmm...naper tak bukak semua??Jangan la marah, ini cadangan jer...Kwang Kwang Kwang

2 comments:

Tok Ngah said...

Had the same experiance dgn spital yg ada universiti kat cheras. Last2 aku pergi saja spital kat pekan sate ni.

Ada class. Farmasi buka dari 7am to 10pm. Appoinment siap dgn masa. Do not come earlier than 1/2 an hr of fixed time, bo layan. So the most, takes to 2 hrs.

Yang best nya, like goin to spital negeri sendiri.... doktor, misi, HA, majoriti make budu.

hani@debumelukut said...

macam2 cerita kita dgr bab hospital nih..but they r trying their best jugak kan...urut dada...sabarrrrrrrrrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...