Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, July 21, 2009

signboard

MAAF
KAMI SUDAH TIDAK MENERIMA SEBARANG TEMPAHAN
SEBARANG RAYUAN TIDAK AKAN DI LAYAN
Haa...Brutal sungguh tukang jahit ku ini...Nampak gaya tak berbaju baru la aku Raya tahun ni...

4 comments:

Tok Ngah said...

Why worry, kat kedai berlori ada baju raya, pick and pay. (tak tau pula kalau awak tak sempat nak standardkan badan utk fit std sizes, hehe...)

Siti @ nurie said...

samaler ngn siti kak..memula pkr nak guna baju raya taun lepas, tetiba tringin nak buat tema lak..hu hu hu..harus ku merayau mencari tukang jahit...

hani@debumelukut said...

tu la problem nyer tok ngah, nak cari baju yang sewaktu dengan nya tu yg agak mustahil..

hani@debumelukut said...

nnti kita sama2 gi comb the shopping center looking for whatever available la yek..hentam je la labu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...