Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, June 12, 2010

Buzy hari ni..

Hari ni nak buat apa....
Nak jumpa kawan lama di jusco WangsaMaju,
Nak ajak AyhJi kuar makan makan.
Nak call Wong Hing seperti yang dah dijanjikn
Nak swimming.Nak jahit baju jugak.
Nak tgok citer 'My name is Khan' sekali lagi.
Tapi nampak gaya kena KIV lah apa yang hati nak buat.
Ada hal yang perlu saya buat ni..mesti buat.
Agak buzy jugak ni..

Hmm..Tak per lah, mengalah pada kewajipan.
InsyaAllah Tuhan bagi saya masa luang di hari lain nya.

1 comment:

sI tEDI said...

he he he
penuh!
hari ni sy nak g umah kawan kawen jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...