Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, March 17, 2012

Nak tengok foto saya tak?

Baiyun Airport sewaktu menunggu flight balik ke Malaysia.












Bilik hotel yang bersih dan selesa.














Shopping lah apa lagi..The biggest Mall in Guangzhou.














Kalau dah lapar tu tepi jalan pun tak der hal.














Munga munga sedang kembang di Shenzen.
















Malam di Beijing lu














Cenyum lah cikit Encik Polis di Haizu Square



















Kaki ku sakit, badan ku letih..poket ku sudah kosong.
Banyak lagi foto tapi tak kan nak kongsi semua, ada yg Finas tak lulus untuk tayangan pun.
Ok, ini saja buat kali ini.
Nak komen apa? Silakannnn.....
(Kalau setakat nak kata saya nampak gemuk, itu saya sudah sedia maklum..)

12 comments:

lina_pg said...

assalam..bestnya gi shopg kat Guangzhoa.Senang tak cari makanan halal kat sana?Teringin gak nk pi jalan2 kat sana.Awaiting list gak Guangzhoa ni hehehe

insan_marhaen said...

best dapat lawat negeri orang. teringat IM semasa lawat Jepun.

Citarasa Rinduan said...

lawa lah.... suka lihat kegembiraan yang terpancar di wajahmu...

CM said...

i likeee semua gambar tecer,,,,cm dah sampai beijing tapi tak sampai lg Guangzhau,,,ada sama ker suasananya???

ummiarissa said...

seronok berjalan-jalan di negara orang...yang pastinya muka akak nampak licin dan mulus..apakah rahsianya?

MaWar said...

bestnya....patutlah lama menghilang

ybs said...

gamboR cantik2..... munga munga tu
hehe

Cikli said...

terliur nak pergi

Alin Marlini said...

seronok tengok bunga-bungaan itu..cantik..

makcu B said...

Tilam, tilammmm, tilammmmm....
Tilam lama tuka balu.
( Tak nakkkkkk, tilam lama lebih empuk jika dibandingkan dengan sofa baru hehehe...)

munna said...

BESTNYA JALAN TGK NEGERI ORG....

azieazah said...

Saya dah lama tingin nak pegi China, Kak. Suatu hari harus pegi juga.


Blog sendiri, gambar sendiri ler yang banyak. Apa ada hal. Orang nak kata gemuk? Saya lagi gemukkkkssss tapi saya belasah jer boh gambar saya banyak-banyak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...