Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, March 25, 2012

Sah kena culik, bukan ikut boyfriend....

Tamby....Tamby.....
Ko kemana lah Tamby oiiii....
Tu lah, semua orang tau ko tu cantik, manja dan keturunan baik2.
Dah ko tu suka benar main tepi jalan,
kan dah kena culik.
Kalau ko tu gadis2 remaja dapat lah masuk paper.
Satu malaya tolong cari.
Kucing mcm ko tu siapa yg kesah kalau hilang pun?
Akuuuuu....jugak la.
Nampak gayanya ko dah di kebas orang.
Geram nya, marah nya,benci nya...
Saya yang baik hati dan sentiasa control ayu ni pun dah jadi hilang sabar dengan si penculik2 ni.
Ada ke patut,
Si tamby (Nama ni blogger 'AKAK TOO' yg suggest) yg dah saya bela berbulan tu di kebas gitu aje.
Punyalah saya jaga saban hari.
Dari kurus sampailah gemuk mcm tuan, tiba2 di ambil orang.
Wei, curi kucing pun hukum nya mencuri jugak tau!
Berdosa tau tak?
Jaga jaga kamu Si pencuri!
Kalau aku tangkap kamu nanti, aku kurung kamu dalam kandang kucing aku tu.
Aku bagi ko makan whiskers.
Aku pergi inject kau kat klinik haiwan.
Aku mandulkan kau.
Nah, ambik pasir kucing tu dan berak jer kat pasir tu...
Padan Muka!

5 comments:

Ibu n Abah said...

Cikgu...
Hadoi... Tamby ilang ka?
sayang betul bila kiter dah bela dan jatuh kasih dicuri orang....
cuba tunggu2 kot2 Tamby pun rindu nak balik... nanti dia balik jugak ke...

klcitizen cikgunormah said...

oh kena curi? ada jugak orang mencuri kucing ?

Ezza Muffinbiru said...

sama lah dengan kucing kat rumah ni..yang comel2 hilang gitu jer...entah sapa yang kidnap saya pun tak tau...saya harap orang yang ambik tu jaga dan sayangi lah dia sebaik nya...

ajumohit said...

Alahai siannya thambi tu, moga dia dapat mencari Jalan pulang klu dia tersesat

Bapak said...

thambi tersesat lupa cari jalan pulang kot Kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...