Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, May 27, 2009

English Camp, Sunburn dan Aku.


Kesan artistik sunburn-tangan lebih gelap dan terhasil corak kelarai di lengan ku..
Mana nak letak beg.....Gantung aje kat bawah pokok tanjung.
Hati2 dengan gergaji tu Fidi, kurang satu jari tu nanti.
Muka pun dah semerah mushroom...
Apa apa pun kami sempat berseronok jugak.

Hari ni kat padang. Panas tok sah citer..Demi tugas, kami buat yang terbaik dengan senang hati..Kalau kerja dengan geng sekepala, kerja jadi seronok dan penat tak terasa...Esuk tinggal finishing touch saja..

1 comment:

penjenayah.merah.jambu. said...

sunburn!
huhu..sy pun still dlm proses nk recovering dari sunburn yang sgt teruk..
hitam gile,.tp pling tak bes kulit jdik oily..alahai..tak besnye sunburn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...