Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, May 21, 2009

Penyakit swine flu pun tak mcm ni

Ada la sorang tu mulut nya tak de lain, tak boleh stress sikit mula lah keluar segala jenis cacian dan makian..Mesin photostat rosak pun kena maki mesin tu..Mesin yang tak tau bahasa melayu tu diam jer..Cari kunci bilik khas yang hilang pun bising,tak pasal2 kunci tu dah dapat mana gelaran 'binatang'..My friend pernah la ada problem dgn orang ni, masa bertekak tu, ramai jugak 'beruk, anjing,babi' yang terkeluar dari mulut orang tu.Tapi my friend yang dah lali dengan perangai orang ni(kami semua pun dah lali dah) buat derk jer,My friend siap bagi contoh2 binatang yang masih belum di sebutkan lagi..kadang tu nak tergelak gak.Orang ni dah jadi macam bahan mainan kami dah..Ada yang siap bertaruh lagi bila tengok dia start hot.Aku tak pernah kena lagi dengan orang ni..aku sekadar tukang bilang je.Kelmarin 7 jenis kalau tak silap. Cuma 'Kuda Belang' yang dia dah lama tak sebut..dah pupus kuda tu agaknya..Kadang tu takut nak approach orang ni, ye lah mana tau kut kita approach dia time mood dia tak okey, tak pasal2 dapat 14 jenis binatang, tak ke haru...Susah lah nak keje dgn orang cam ni. Agaknya masa mak dia kandungkan dia dulu, mak dia kerja di Zoo kut..Kesian jugak kadang tu aku tengok dia..Time dia ok, memang dia baik habis. Agaknya bila lah dia nak berhenti menternak ni...??

3 comments:

madam gold said...

Salam kenal.Thanks for visiting.Drop by anytime k..

cikgu mas said...

dear sis..from my humble opinion.

mungkin orang cam ni pernah bercita-cita nk jadi doktor binatang,malangnya tak cukup kemampuan,at the end,jadilah ia cam tu..moga allah beri hidayah...

untuk kak..life is too short,dont worry be happy,ur not alone..

rerama salju said...

salam kak,
saya takut orang yang suka marah2 ni..saya tak suka sebenarnya...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...