Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, May 23, 2009

Fat is beautiful what????

Slot ke dua bagi kursus hari ni- Makanan dan pemakanan
Aiseh, rasa nak nyorok bawah kerusi...ish! tak muat, bawah meja lah

Tajuk sensitif nih!
Apasal lah tajuk ni ...cam perli species aku jer..
Penceramah nya Dr Hamid Jan b. Jan Mohamad, pakar pemakanan dari USM Kubang Krian.
Kata dr ni...Ukur BMI lah, ikut food piramid lah...bentuk apple, bentuk pear..kalori count..
Bagi aku dan orang2 yang sama waktu dengan ku,
Tak lain dalam kepala...
Lambat lagi ke lunch nih, lapar laaa..

11 comments:

cikguyusof said...

salam ziarah, hepi blogging!

DrSam said...

lagi dengar ceramah lagi teruja selera makan :)

Kak Ezza@makcik Blogger said...

Sama lah kita....hahahahah

Tok Ngah said...

Tak tanya Dr Jan berapa BMI orang rumah dia?

labi said...

salam ziarah....happy blogging...saya tak ada blog canggih, ngacau dan numpang blog orang..

Kembara Kelana said...

hepi blogging...salam kembara maya

labu said...

wei labi, kau pun ada kat sini yer....labi, labi....

yg si KK ni pulak mcm aku kenal dan penah jumpa jer tp di mana yer.... rupa ko sebijik mcm labi la KK! hehehe

mantan said...

Assalamualaikum

chehassan said...

Terima kasih cikgu singgah di blog saya. Salam bloger. Cikgu di sekolah mana di KL?

labi said...

labu
hassan mula dah...mula dah dia

rerama salju said...

hai kak...fat is beautiful kan?beautiful in our own way...tapi kak tak fat,apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...