Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, May 25, 2009

Here we go again....


Hari ni we all mula buat persiapan untuk 'English Camp' kat sekolah.Tukar style sikit. Dah selalu guna banner yg menggunakan teknologi tinggi, hari ni kami pakat buat style 'Handmade'. Sempat ke ni.? Ini baru yang mukaddimah..Got lots of drawing n painting n sweating n giggling n screaming n God knows what.... Of course as usual we will surely have lots of fun.
DARI KANAN
yg bersila atas meja dan duk pegang berus tapi tak buat tu cg Sheila..
yg duk gelak dan jadi mandur tu cg Innah
yg buat buat sibuk cam nak mewarna tu cg Rose..
yg nampak tangan tu je yg berpeluh2 buat keje..
tak adil, tak adillll....

3 comments:

cikguyusof said...

alhamdulillah, moga sentiasa bahagia ceria dlm melakukan sebarang kerja....

chehassan said...

Cikgu, terima kasih singgah di blog saya. Di KL cikgu di sekolah mana? Apapun, sebab kita guru, buat yang terbaik.

chehassan said...

Terima kasih cikgu singgah di blog saya. Sebagai guru, buat yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...