Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, May 7, 2009

kumpulan dr mana nih?

Wa ka ka ka..kik kik kik..
Nak gi nasyid kat ner ni ??
beli kedai sama ke...
Tempah kat tailor sama jugak??
Kalau yer pun sehati sejiwa,
Tak kan lepas subuh tadi calling2
Hehehee...Apa2 pun u all ni anggun sungguh!
Memperkenalkan dari kiri,
Teacher Rozan..Cool and matching gitu..
Teacher Rose.Famous dengan Kek Pisang dan sikit adik dari Neng Yatimah.Uwaa!!!
Teacher Azini..hehehe..kalau I say something bout her sure esuk kena ketuk la kepala ku ni..

4 comments:

Kak Ezza@makcik Blogger said...

salam kenal dari Klang

pandai you ni berpuisi..dalm makna nya ni... ...saya dah baca entry you ni..yang mana sempat lah..tapi bab makanan tu sedap nya.....mintak tomyam tu semangkuk..boleh tak?

arsaili said...

salam..makasih dtg ke teratak usang ehehe...wahhh tema green ker ni? ala2 bumi hijau plak..LOL

Anonymous said...

Hani depa semua single mother ke...hi hi hi dwen

hani@debumelukut said...

dwen,
sory la yek, permohonan dah di tutup..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...