Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday 6-Beli kereta secara cash, betul lah!

Tak, bukan yang semahal ni..
Yang ni pun bukan pilihan saya.
Yang ni buat Imaad wordless. Ni baru betul2 Wordless Wednesday.
Ni kereta nenek beli buat Imaad k..
Senyuman tu yang lebih mahal dari harga sebuah kereta..

28 comments:

NM02 said...

imaad, dah ade lesen ke tu... bawak kete elok2 ye

hani@debumelukut said...

NMO2, lesen belum ada nih..shyyy!!! diam2 lah, jgn repot JPJ tau.

Hanis MY said...

comelnya imaad dengan kereta baru... betul tu senyuman tu priceless...

A.I said...

Bertuah Imaad! =)

hani@debumelukut said...

yup, pure priceless!

eni osman said...

he he...suspen mula mula tu...tapi cute tgk imaad dgn kereta dia iteww....:)

Zaitun said...

Sama comel kereta dengan drivernya.

cikguden said...

nak satu. hehehe

hani@debumelukut said...

eni,
dia dah tak suka org pegang2 nak bebas...

hani@debumelukut said...

Zaiton,
sama bulat dgn keretanya..

MulutPayau said...

comelnya senyuman Imaad....!!!!hepi ngan keta baru...

hani@debumelukut said...

A.I,
Semua orang pun bertuah, cuma tuah lain2..tak sama.kan?

sahida said...

wahhhh, comelnya imaad!!! geram!:)

Aku said...

kena tolak la tu?

mamawana said...

Tembamnyer pipi Imaad, comelnyer dia... pon..pon..pon... Imaad.. keretaku berbunyi

Cikli said...

montelnya imaad

Puteri Mona said...

cute as always :) muahss

Pia said...

"senyum jer imaad,mana taknya dapat kereta..cash lak tu tak payah nak pikir ansuran bulanan...hehe.."

ieja amieja said...

amboi2 imaad..senyum manjang dpt kete baru yer..hati2 bwk kete tuh..

apple hijau said...

Imaad, berhati2 didalam rumah..Awas! perabot nenek...he he

Lyna Shaari said...

imaad gebok sgt nie..granny hani n dr.pja bg makan gapow ni..eiiy gerey sgt tgk imaad..muko sbijik mcm dr.pja

sal said...

kiutnya imaad..
senyumnya
mensejukkan hati ..

Kamariah Awang said...

Suka tengok pic Imaad yang last tu.. Maniiis..!

munna said...

cantik kereta imaad.... senyum lebar bila dpt kereta baru ye...

Acik Erna said...

senuman imad dengan kereta baru hadiah dari nenek.
memang comel betul la imad ni

lina said...

salam teacher - betul tu setuju senyum lebih mahak drp segala2 nya..comel nya imaad..

azi said...

Salam akak..
seronoknyer imaad dapat kereta baru...hadiah dari nenek tersayang lagi...
suka tengok imaad...comel!

Queenie said...

baiknya nenek imaad...senyum imaad tu bagaikan satu doa semoga neneknya bertambah2 berkat usia, rezeki dan kesihatannya... amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...