Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, August 8, 2009

Bukan pemandu teksi je boleh mogok!

Baju untuk di pakai esuk belum iron lagi
Mesin basuh lega dapat rehat hari ni.
Anak bebas tengok TV.
Dinner belum fikir lagi
Roti untuk breakfast esuk belum kuar beli lagi
Harap2 tak ada tamu hari ni...

Aku nak diamkan diri.
Beku.
Bisu.
Mogok.
Merajuk.
Tak ada yang nak pujuk.
Padan muka aku!

6 comments:

mpmn said...

merajuklah pd yg syg.

mpmn said...

merajuk pd yg syg.

hani@debumelukut said...

Itulah, silap address.hahahaaa..!!

Tok Ngah said...

Merajuklah Nim, if that makes you feel better. Lagi pun, there is a time when ungkapan "Jangan suka merajuk, nanti lekas tua" is not applicable anymore.
hehe, sorry Nim, just to make you hate me and forgot abt the mogok!
Abt the silap address thing, it can happen in many ways and can be pretty messy. But what is life without all the messes.

mpmn said...

adakah mogok mu telah berakhir? jgn lama2 mogok nanti kena sembur dgn water canon.

hani@debumelukut said...

itu marin..hari ni dah ok.hehehe...tq both of u for making me laugh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...