Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, August 22, 2009

Ramadhn menjenguk lagi...

Sahur...Sahur..
Semua excited.
First day okey lagi,
announce saja 'sahur'
laju ke meja makan.
Lagi pun kali ni semua ada.
Along, Wan, Ja, Kimi, Iffah dan Anis.
Malam esuk mula lah ada yang ponteng sahur.
Nak bukak mata pun payah ni kan nak buka mulut.
Along dan Kimi mmg dah declare this is the first and the last sahur.
Dia org tidor lewat, makan belum tidor la tu.
Jangan cam tu lah anak, minum pun cukup, ambik sunat, berkat dan melengkapkan puasa tu..

Salam Ramadhan buat semua yang singgah di laman ini. Semoga Ramadhan kali ini lebih berkat.

4 comments:

Tok Ngah said...

We are short of one this year. Along is now with hubby in Bukit Rotan. They all plan nak balik utk puasa pertama but hubby was down with hini. Baru semalam discharged from SJMC. S kenalah quanrantine kat rumah dia orang. Alhamdullilah, Along was tested negative.

Come Ramadhan next year, we'll be short by 2.

hani@debumelukut said...

thank God he is getting better..semoga ramadhan ni bawa rahmat dan keberkatan untuk kita semua.

TokNabe said...

Salam ramadan.. semoga cemerlang menghadapi Ramadan ini.

Hari pertama sahur, makan. hari kedua makan sedikit dan lepas ni rasanya bangun utk minum air je....

hani@debumelukut said...

ambo pun gitu jugak tok nabe,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...