Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, August 13, 2009

Penantian itu satu penyiksaan..

1. Bibik ku duk tunggu suami nya datang balik bekerja dengan kami setelah lama bercuti balik Indon.
2. Anis tak sabar untuk menyambut puasa di Ampang.
3. Che Na duk tunggu masa untuk fly ke London, Pija pun sama.
4. Makdik mengira hari untuk jadi Raja Sehari menjelang Syawal nanti.
5. Abg Mad suspend untuk mulakan rawatan chemoteraphy nya yang pertama.
6. Kak Ma tak sabar nak shopping di Medan lepas raya nanti.
7. Kak Ma jugak sedang menunggu kelahiran cucu kembarnya.
8. Ros hari2 duk belek buku panduan haji..duk tunggu tarikh berlepas dari LTH.
9. Murid ku ternanti2 keputusan ujian kelmarin..Sapa dapat no 1 nih!
10. Aku bagai menanti buah yang tak kan gugur...................

5 comments:

NoRT said...

aku juga menunggu bila gaji nak masuk...huahuahua

maiyah said...

salam ziarah

hani@debumelukut said...

Betul NoRT, tiap2 bulan itu je la keje ku..mana pun makan gaji.

hani@debumelukut said...

Salam maiyah, semoga ceria selalu dan di rahmati Tuhan.

mpmn said...

kalu bgtu jgn dinanti lagi. berlalu aje. hati tak tersiksa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...