Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, October 23, 2009

Semalam

Yesterday memang best makan kek coklat Rose ni..Siap ada extra melted chocolate untuk di tuang atas kek lagi!
Kalau macam ni la Rose, bila la nak capai target berdiet hari tu..betul2 ternak body hari ni.Sardin gulung Kak Salmah pulak sedap dan banyak inti, tak puas makan. First day makan nasi berlauk yang Rozan beli after 3 bulan menahan diri dari makan nasi berlauk..Sedap berlaukkan hati goreng..Makan hati berulam jantung? Tak lah...TQ friends yang sama2 celebrate the day dengan seadanya.
After school drive straight to Penang..Ada hal sikit. Traffic okey, seronok memandu..Senja di Butterworth ni aku rakam masa kereta slow sbb ada roadworks..Cantik kan mentari jingga menyuluh tepat ke dalam mata..Adoi, stiffneck aku ni makin terasa bila driving long distance ni.
Tak per, jap lagi terubat lah bila mengadap Nasi Kandar Kayu depan cititel nanti.Pasembor and Nsi Kandar here I come....Apa dan di mana yg best kat Penang ni ah??Sapa yg familiar dgn Area ni tolong give me a clue please...TQ

4 comments:

sukrinah said...

Dearest sis,
Take care & have a safe journey. Luv u always.

LIPISLADY said...

Assalamualaikum,
Enjoy your trip....

LIPISLADY said...

Dan jangan lupa hati-hati ketika memandu,

hani@debumelukut said...

Lipislady,
dulu kita selalu ke lipis tau..rumah rehat tu lah tempat kita melepas lelah...seram la kat situ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...