Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, October 5, 2009

Tak de keje lain


Aku sama ke dengan kucing nih?
Tak lah...Tapi kadang kadang yer.

Kucing- mata biru
Aku-time pakai lens tu boleh gak mata jadi biru

Kucing-kaki empat
Aku-nasib baik kaki dua, kalau tak penat la beli kasut..
Yer ke penat...lagi best adalah..hik hik hikkk

Kucing-kurus dan ada ekor panjang
Aku-dah berbulan diet, tak kurus2 jugak.
Kalau ber ekor camna nak pakai kebaya.
Ish, tak lawa gitu!

Kucing-tak yah mandi pun cute
Aku-Mandi,berus gigi,syampoo,spa,facial,manicure,pedicure dan entah apa2 lagi..
tak ada apa2 perubahan pun..

Kucing-hidup Free
Aku- di kejar astro,strymix,api,air,kad credit,bil maxis..bla bla bla.....

Kucing-suka makan ikan.
Aku pun.

Kucing suka gigit tulang ayam
Aku pun.

Kucing suka tido siang berjaga malam
Aku suka tido siang dan tido malam.
Hehehhee..

Jadi nya, mana lagi best jadi kucing ke jadi orang?
Meh sini..
Belanggg...
Putihhh...
Hitammm...
Hitammmmm...
Hitam?
Mana hitam?
Pum!!! Cam belon meletup bunyi tu..
Dah...
Jadi 'mince meat' di tengah jalan dahhhh...
Tak nak la jadi kucing..Mangsa langgar lari!

Tak pasal pasal duk fikir benda tak berfaedah nih!

8 comments:

lipislady said...

Jadi orang pun kena langgar lari juge, jadi 2x5, 5x2 jer...

TokNabe said...

Jadi kucing siam........ cuma satu je jangan melepas dalam rumah.

hani@debumelukut said...

hahaha..tok nabe nih, dah tandas dalam rumah nak wat camna..

maiyah said...

salam.. kucing yg bru sy jumpe tu dah makin comel skrg.. warna putih bulunya

umi_e said...

kalau boleh tukar2 lagi best kan! :P

hani@debumelukut said...

Maiyah bagi la vitamin untuk kucing, nanti lagi cantik.

pB said...

mana best kucing atau arnab ??

♥chentatiku♥ said...

mari jadi manusia~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...