Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, October 26, 2011

Wordless wednesday 10 - Imaad dan kerusi baru.



13 comments:

Marina Monroe said...

Comel Imad duduk dlm kerusi nenek buat..hehehehe

Kamariah Awang said...

Eeee.. geramnya. Comelnya Imad.. Imad comel, kerusi pun comel....

Pia said...

"salam kak..amboii kiut nya imaad..senyum lebar...tu mesti nenek dia dok agah tu kan..."

Kunang-Kunang said...

Imad dah besar. Semoga sentiasa sihat.

Chik Att said...

peluk cium untuk Imaad ..

insan_marhaen said...

pabila cukup syaratnya; makan, pakai, suhu badan dan kasih sayang yang sempurna akan ketawalah dia walau letak dimana sekalipun.

dan bila dia ketawa, kita tumpang gembira.

MulutPayau said...

comelnya Imad ...gerammm tengok ...

lina said...

salam teacher - kerusi comel and imad lagi cute nak peluk2 dia.

Haslina said...

nampak gayanya 2,3 bulan lagi tak muat doh imaad dlm kerusi ni.. hehehe..

MULAN said...

Comelnya Imaad.. Chubby tu tak lama tak muat dah kerusi tu.. Gerrammm..

Zaitun said...

Comelnya dia...Imad.

Ann Huda (Ate) said...

Secomel-comel kerusi, comel lagi anak yang duduk di dalamnya. Imad ni boleh jadi model lah.

Ibu n Abah said...

SubhaNallah...
Imaad memang comel...
duduk dalam kerusi yg nenek buatkan pulak tu..
bertambah2 comelnya...
- puashati dapat buat sesuatu yg cantik untuk cucu, kan cikgu???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...