Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, May 10, 2012

Tak pasal2 saya rasa terhina pulak...

Cuba baca komen pasal video penderaan kanak2 yg masih hangat di perkatakan tu...

wawa May 9, 2012 at 9:50 pm
rupanya mak budak tu sakit mental kesan dari kena rogol
then baby tu sebenarnya hasil benih anak luar nikah dari si perogol
maybe sebab itulah betina tu gila mereng jer ngan anak dia
kalau trauma sekalipun jangan ler diseksa baby tu camtu
dia kan boleh kasi kat orang lain
mmg gilaaaaa….
dengar cerita betina ni orang kelantan
kalau kelantan no wonderlah perangai buruk macam itu

Wahhhh.....Assalamualaikum Wawa, awak ni tak sayang mulut nampak nya.
Saya anak Kelantan dan bangga jadi anak Kelantan.

18 comments:

kakcik said...

Perangai buruk bukan keturunan atau warisan mana2 negeri. :(

Kakzakie said...

Eh... yg kakak dengar dia org Indonesia dan ada PR M'sia tak tahulah mana betul...

KuNanGKuNanG said...

xleh la sbb seorg wat perkara jahat, semua kene...xadil la kan kak..stakat ni yg sy kenal org klantan ramah2 blake..sbb tu sy ni dalam stahun 4@5 kali mesti turun klate..:)

*mungkin pengomen kat atas tu teremosi sgt kot...

pena rozie said...

PR pun bangga darah kelantan mengalir dalam badan

Pn Kartini said...

erkk!!
terkedu baca komen..
aduhaiii...

Mak Wardah said...

Puan, Ini komen budak tak cukup umur namanya....

Granny Hani said...

kakCik, itu yg jadi pegangan saya, kalau dah jahat tu, tak kira dari mana, keturunan apa pun...

Granny Hani said...

Kakzakie,
Orang bijak tidak menghukum tanpa bukti yg kukuh.Wawa ni sah terlebih bijak!

Granny Hani said...

Kunang Kunang,
Alhamdullilah ada juga orang yg sokong kami ni...mungkin kami ni dari negeri yg miskin harta tapi kami tak miskin budi bahasa..

Granny Hani said...

Pena Rozie,
owh yer ke...darah itu juga lah yg mengalir dlm diri ini.

Granny Hani said...

Pn Kartini, pelik kan, ada juga org mcm ni..

whitecappuccino said...

pengomen tu ada masalah juga kot..

iN_fiNaZ said...

Aunty..
Sungguhlah pengomen itu turut bermasalah..apa kena mengena negeri kelahiran dgn perangai maasing-masing??jd pengomen itu asalnya dari mana??kesian warganegerinya...aduhai... Intan juga ramai kawan-kawan asal dari Kelantan..malah tiada masalah dengan mereka...baik-baik blake... sungguh beremosi dia komen...x bgus!

Cikli said...

Rupanya sentimen anti dan benci ni, sampai begitu sekali.

Granny Hani said...

yer la kawan2,
agak nya di negeri Si Wawa tu kalau bermulut bau longkang begitu dah jadi kebiasaan..biarlah luncai terjun dgn labu nya.

C'Jai said...

takpe2..buktikan orang klantan x seperti yg di gambarkan oleh wawa..hehe..

iizza said...

dengar perempuan tu warga indon la..memang mental kalau x xkan boleh buat camtu..

tapi comment yg tertera tu memang x patut la ckap gitu..jgn sebab nila setitik habis susu sebelang..haishhh

Anonymous said...

Kak hani,org sokmo nampak org kelate ni teruk.. Tok tau la bakpo.. Kalu ikut jenayah, setiap negeri la ada org jahat.. Wawa tu mayb pernah dikecewakan oleh jejaka klate kot.. Tu dendam semacam tu.. Hahah.. Apapun, pernah baca kat sebuah buku motivasi kata orang hak tak suka kita tu sebenarnya jeles dengan kita sebab dia tak de gapo hok kita ada.. Orang hk kutuk klate tu benarnya dengki sebab sek dia tak sehebat sek kito.. Tengok bola sudoh.. Orang klate konvoi mari kl mcm kl tu daerah dalam klate jah.. Sek dio tu tak kira dah duit minyak, tempat tido dll..

**terkomen panjang la plop.. Saya pn bangga jadi org klate.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...