Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, May 18, 2012

Iklan Free.

Pernah tengok bedak ni?
Pernah pakai tak?
Saya suka bedak ni.
Sangat sangat suka.
Walau hanya dalam tin empat segi yg tak lawa,
this is the best!
Tak berjenama pun, bedak yg di jual di kaki lima saja.
Beli kat sempadan masa shopping dgn kawan2 hari tu.
Kat sini pun ada cuma harga x serupa, tapi masih katagori murah.
Betul murah..Tak caya?
Ok kalau awak tak pakai bedak murah, abaikan iklan ini k.
Bagi saya bedak ni amazing lah.
Bau nya segar..Bau macam sabun.
Bila pakai lepas mandi, rasa segar, sejuk/cooling.
Macam berangin2 gitu..
Sebenarnya ia untuk melegakan ruam.
Kalau gatal2 ruam di badan memang cepat sgt lega.
Tapi tak ada ruam pun saya pakai jugak.
Memang tak leh tak pakai..suka sangat.
Acu Cuba try test...Betul kan?


10 comments:

Anonymous said...

Salam ticer. Saya nak gi kelantan next week. Nak tanya Munduk tu selamat ke nak pergi? Memang xkena tangkap ngan imigresen ke? Teruja nak ke Munduk lepas baca pengalaman ticer Hani kesana dulu. TQ

kucingorengemok said...

yang ni tak pernah jumpa... saya pakai bedak cuticura, kak :)

pB said...

tak pernah pulak guna bedak nie

bedak nyonya pernah guna.
suker ...

iizza said...

x pernah jumpa la bedak ni..kt sini ada jual kt mana..

Kakzakie said...

Nampak N3 bawah banyak hadiah dapat cikgu:) Tahniah dari kakak...

Powder tu kakak tak pernah jumpa kalau ada nak juga mencuba. Agak-agak ada tak yg buat GA bagilah powder ini sebagai ganjaran... boleh tak cikgu hihi...

Granny Hani said...

Anonymous,
tak yah pergi munduk. Sekarang dah tak boleh masuk ke Munduk sesenang dulu. peniaga kat sana pun dah tak meriah mcm masa akak pergi tu. pergi Rantau Panjang saja lah. agak mahal kalau di bandingkan dgn munduk tapi masih murah kalau banding dgn tempat lain.

Granny Hani said...

kucingorengemuk,
tak cuba kena cuba..dah cuba tak nak bedak lain dah.

Granny Hani said...

pB,
try lah guna..kat pasar mlm wakaf che yeh pun ada ni

Granny Hani said...

kak zakie, Kalau cari kat pasar2 mlm ada bedak ni..

munna said...

munna pun tak pernah jumpa lagi bedak ni.... Lavender ke ..masti bau harum bedak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...