Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, October 8, 2013

Cuba senyum

Menyembunyikan duka di sebalik senyuman
Menjadi tak?
Tak per lah walau senyum itu tawar tanpa perasa,
cukup lah saya dah cuba.
dan,
saya berjaya juga senyum kembali
setelah sekian lama menjeruk rasa.
Senyummmmmmmmmmmmmm....
Life goes on.

6 comments:

Acik Erna said...

suka tengok..manis..lega bila dah boleh senyum..

Ann Ishak said...

manis senyuman tu, senyum la selalu

Anonymous said...

Mami nih saje je kata gumuk..mana ada...kalu org xtau..igt kakak ja je...ja2 bangunla...tgk mami yg awet muda..tgk mami yg smlm wak roti...msti kalu ja sedar ja suka roti mami buat.

nyanyisunyi said...

Kak hanie..manisnya senyuman kak hanie..senyum ye kak..sama mcm sy..kena senyum depan anak2 walaupun hati tgh resah gelisah..

Jumria Alimuddin said...

salam...

senyum...jgn pernah berhenti utk senyum.....especially utk family :)

Anonymous said...

Silent reader ja saya ni for d past two months.. most of d time bc post kak hanie..airmata mesti bertakung. Sebak ketat di dada..tak putus saya doakan agar ja pulih n kembalikan senyuman pada semua yg menyayanginya..

Teruskan tersenyum ya kak hanie.. sampaikan aura senyuman tu pada ja..moga satu hari ja bangun dan balas senyuman supermummy nya ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...