Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, October 5, 2008

Bestnye Raya











Hari ni jamuan Hari Raya bersama murid2 dan warga sekolah...Meriah dan ceria budak2 tu datang sekolah dengan baju raya masing2..melaram habis...Cik gu pun apa kurangnya..Si milah yang tak pernah be bothered to impress others pun hari ni dia lah juara.Matching dari rambut ke kaki..Come on gals, bagi can kat Milah tu...Look at Sir Sim, bergaya sakan..tumpang sekaki lah tu...Happy tul murid2 ni dapat nyanyi lagu raya and share biskut raya dengan guru dan kawan2..Kat 'Bilik Gerakan' kami hidangkan semua juadah yang dibawa dari rumah..Hmm, banyak jugak ni..Habis ke..?? Mau nye tak habis, by the time the bell rang, there was nothing more in sight..Hellooo..it was not me k...I makan sikit jer, makan sate sikit, roti jala sikit,rendang and lemang sikit, mee kari sikit, kek lapis sikit, tart sikit,pudding sikit....Kira banyak ke tu???

1 comment:

Ariffin Salleh said...

sket sket, lama lama jadi bukit ... tau?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...