Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, October 4, 2008

RINDU AWAK LAA..

Sexy Myspace Comments

Hari ni my sister nak pergi meminang..bakal isteri Ayi! kita orang pun ikut serta tumpang menyibuk..Cuaca not so good kat luar..nak hujan gak nye..Ape khabar yg kat padang golf tu..kena pakai baju hujan ke wak?? cian ...dah sebulan cuti pukul bola..tup, tup..hujan lak hari ni..dengar2 ada orng tu sampai ngigau pukul bola tengah malam..itu rindu sangat lah tu...Ini yg senyum meleret dari pagi ni apa hal..nak ajak pergi shopping kat sempadan la tu..maaf cik kak, kita nak ke tempat meminang ptg ni..tak dpt lah ikut shopping sama awak..pagi ni??nak gi klinik dulu la..kepala ni dari marin menyucuk nyucuk..kes terlebih makan daging kut..itu lah, time makan lupa segala..kan dah nyusah kn diri sendiri ni..Yang kat dalam bilik tu tak bangun2 apa hal?? kul berapa balik malam tadi??kalau beraya dengan buah hati pun tak kan berembun sampai pagi..o . i c...kereta rosah ek, pas tu balik sapa hantar??padan laa tido mcm kena tembak..semi coma.tak per, jalan kaki tu kira exercise laa..bukan jauh pun, 2 km jer...
Laahai....suasana raya masih on ni...tapi kan dalam sibuk2 beraya dan jamu selera ni yang pasti hati tetap begini..merindui yang jauh di mata...rindu sokmo, sokmo,sokmo...

2 comments:

hani@debumelukut said...
This comment has been removed by the author.
hani@debumelukut said...

hani sayanggg..
rindumu rinduku jua..
hanya aku
,dia,dan dia
dan kamu...yang mahu mengerti..

its me...rose az..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...