Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, August 12, 2011

Cer teka kalau pandai...Sebelum bergelar Mak Nenek...


Terselak foto lama di album.
Sweet 16 masa ni, 1976.
Fesyen fuuuhhh...'Seksa'
Bertudung pun tidak, tu terpaksa pakaikan tudung dgn huruf 'O'
Ni kami posing sewaktu balik dari kelas tuisyen.
Ini dulu, cuba bandingkan dgn sekarang.
Saiz, usia dan penampilan semua dah berubah.
Cer teka mana satu saya agaknya...
Banyak beza kan?

Ini pula menu berbuka di hari ke 12 Ramadhan.
Ni pasal lah saiz berubah...Huhuhuhuuu...!!!!



20 comments:

Marina Monroe said...

No 2 yg berdiri dari kiri..betul ker?
mata akak rabun sikit..

kakcik said...

Tahun 1976 - kakcik dah 15 tahun. Nak ambil SRP masa tu. :)

IMANSHAH said...

wah zaman rumaja ye, saya belum lahir

IMANSHAH said...

wah zaman rumaja ye, saya belum lahir

hani@debumelukut said...

Kak Marina,
Pandai akak teka.

hani@debumelukut said...

kak chik,
senior kita setahun lah kalau mcm tu.

hani@debumelukut said...

Imanshah,
Akak ni baya mak Imanshah kut.

Bapak said...

1976, jgn kata Bapak x lahir lg, mama & ayah Bapak pun x pernah berjumpa lg gamaknye..heheh

tasekM said...

sorang2 sepet eh...?

:)


.

nidus2 said...

Yang macam Sofea Jane tuu.....

hani@debumelukut said...

bapak, betul lah tu..ni zaman mak dan ayah masih remaja ni, mcm akak jugak la

hani@debumelukut said...

sepet? orang kelantan mmg ramai yg mirip cina..

hani@debumelukut said...

nidus,
tak dok pun hok serupo sofea jane..pakai spek ko dok tu pak nidus????

Acik Erna said...

1976..dah form five dah masa tu..
memang betul la..memang saiz kita berubah kan..tapi elok jugak kan..kalau saiz dulu dan sekarang masih smaa..mesti tak best..he he..

secangkir madu merah said...

1976.. saya masih bersekolah rendah.. saya nak teka yg no 2 dari kiri kat belakang tu.. betol ke? hehehehe

wah sedapnya nasi dagang itu...

kasihredha said...

Ohhhh tidakkkk...nasi dagang ke tu??
tak leh nak teka le...hihi
wajah muda remaja :)

hani@debumelukut said...

Acik erna, ni zaman 'john travolta' ni..minat giler kan?

hani@debumelukut said...

SMM, hmm..yg kurus melidi pucat lesi tu yer lah..

hani@debumelukut said...

Kasihredha, yer nasi dagang versi ramadhan..kalau untuk raya kena lagi special lah kann..

Cik Ina Do do Cheng said...

no 2 dari kiari. dulu mana ada tudung-tudung ni, pegi sekolah pakai pinaforkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...