Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, September 13, 2010

Carta 'Top Ten'

Mengikut kajian saya selepas 4 hari beraya ni.
1.Ayat yang paling acap/top ten yang hinggap ke telinga saya ialah...........
EHH...AWAK BERISI LAH SEKARANG....
2. Soalan paling kerap ditanya ialah...
NAPER BERISI SANGAT NI..?.
3. Jawapan power yg saya selalu saya guna ialah...
TUA2 NI GEMUK LAGI LAWA, KALAU KURUS, KENDUR SANA SINI...
Nahh amik awak! Letih saya duk jawap soalan yg sama berulang kali............

4 comments:

curly hair said...

Selamat Hari Raya cikgu, sedapnya tengok makanaan yang cikgu masak...

ps: cikgu slim la, yang tanya tu, jeles tengok kesliman cikgu je.

Anonymous said...

Itu masih persoalan biasa tentang gemuk, kurus. Kita lagi parah kak Nie, ade ke pakcik tu kata kita lebih tua drp kakak kita.(Makcu)

hani@debumelukut said...

tq curly...syg tak kenal sapa org di balik curly ni..

hani@debumelukut said...

hahahaha..makcu, tu tak teruk mana..
Ada org ingat mak mertua saya tu adik beradik dgn adik ipar saya..punya lah 'hot' adik ipar saya tu..mak org ingat kakak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...