Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, September 29, 2010

Nak sambung tajuk kawan saya tu..

'Relevan Sokmo' telah senaraikan soalan soalan yang patut diberi jawapan 'penampar'.
Tergelak sorang sorang saya bila baca article tu.
Petang semalam ada seorang teman yang 'prihatin' tu call.
Saya sedang tidor dibangunkan dengan suara hset yg bergema.
Bukan sekali, banyak kali.
Kita ingatkan mungkin benda penting maka di gagahi mata yg masih tak rela untuk bukak ni menilik screen hset.
Tekan receive call.
"Salam, Tidor ke...?"
Laaa...Kalau tidor mana boleh jawap talipon..Dah bangun la ni.
"Sory, ganggu ke..? Saja nak tanya, nampak ngantuk semacam kat sekolah tadi, tak tido ke?"
Adussssssss.
PHANGGGGGGGGG!!! bagi sebijik kat dahi tu baru tau!

1 comment:

h a rahman h a wahab said...

Assalamualaikum teman jauh,apa khabar?..Jangan dilayan sangat marah tu... bawa tenang je...
nanti stress, timbul pula penyakit baru..
tapi i stuju lah kalau bagi kat dahi dia 2 bijik kiri kanan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...