Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Sunday, November 27, 2011

Aktiviti wajib di hari Ahad, Isnin jugak, Selasa pun,Rabu, Khamis, Jumaat dan Sabtu pun mcm ni.

Cuti sekolah.
Segala galanya bercuti.
Sedap lah korang yer..
Relax manjang..
Nak keluar pun kat luar hujan.
Ok, kita breakfast dulu.
Lepas makan jangan lupa buat exercise.
Senaman jari..

Along ambik seat depan TV.
Kuasa tukar channel di tangan dia.

Alang dengan laptop.
Wat per tu lang....Main Game?

Angah dan Anis duk layan apa pulak nih?
K-Pop lah tu...

Nasib baik Si Imaad ni belum tau picit keyboard.
Kalau tidak, Imaad rules!
Muahahahaahaaaa.....

Ops, mana makhluk selebihnya?
Ada.
Macam biasa jugak lah.
Sedang buat aktiviti musim cuti jugak.

Tido.
Ni baru sorang.
Sorang lagi kunci pintu bilik.
AJK tido depan TV pun ada ni tapi tak lulus untuk tayangan, sori.

Pas tu saya buat apa?
Update blog la awakkkkkk..Buat2 tanya pulak!

13 comments:

al-lavendari said...

tajuk boleh dapat anugerah malaysia book of records ..

saya baru balik eksesais terlanjur hantar anak bongsu main skateboard.

secangkir madu merah said...

biasalah bila cuti cuti sekolah ni... pening juga kepala kan?

ybs said...

teringin nak cuti2 di kelantan.....

insan_marhaen said...

IM nak bawa ibu_suri bercuti pun tak jadi. tau, hotel mesti mahal punya.

a kl citizen said...

aktiviti yang best :)

Aku said...

buat BBQ kat luar la kak.. cuti sekolah kan?

Cikli said...

technology rules

MulutPayau said...

Aktv cuti sekolah yang mnyronokkan...

abu muaz said...

padat dan memadatkan ....lapuran ini

ILA HonEyBuNNy said...

seronokkknya....

ne rasa macam nak cuti sekolah jugak neh...ehhehe

che mid said...

Selamat memanjakan badan..

Queenie said...

kalau hari2 rutin yg sama, boring gak kan?

Ibu n Abah said...

Cikgu.
Cuti mmg anak2 suka tidur dan makan2
Anak saya pulak tak pandai kemana2 sendiri... Melepak depan tv atau main games...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...