Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Friday, November 11, 2011

Sabar

Sabar ni kalau digunakan sekali sekala tu ok jer.
Tapi kalau acap sangat guna kadang2 tu habis bateri.
Bila di charge boleh guna semula.
Sabar saya ni sabar cap ayam.
Bila guna lebih masa mula lah kuar lampu kelip2 tanda nak kena cari charger.
Dan akhir akhir ni dah charge pun tak berapa menjadi.
Dah nak kong lah tu.
Dah tak berapa nak berfungsi
Nak buat macam mana lah kan, bukan setahun dua saya guna sabar cap ayam ni.
Dah lama sangat dah.
Sabar spare? owh, ada yg spare ke?
Macam tayar pulak yer.
Saya ada ke yg spare ni..? Jap nak fikir.
Laaa...yg spare pun dah kuar gambar bateri kosong kat tepi tu.
Bateri running low jugak!
Camna ni yer...............

14 comments:

kakcik said...

Kita hanya manusia biasa. Bak orang selalu kata 'sabar itu pun ada batasnya'. Sabarlah selagi boleh, kerana sabar itu sebahagian dari iman. :)

ajumohit said...

sabar itu sebahagian drp iman, tp kalau dh smpi tahap maksimum, bateri kong tu pon tak mampu di charge lagi ;)

Pia said...

"itulah kak,kalau boleh di charge nak jer kita belikan charger tu kan...nak tak nak kena juga ckp..sabarlah...sabarlah...mmg kena byk sabar kalau tak, tak tau lah kak..."

ummiarissa said...

nak cari orang penyabar payah sikit..selalu jumpa orang yang kurang sabar..macam-macam boleh jadi...habis tu?hmmm kita kena sabar je lah kak..

Aku said...

apa lagii....
cepat asah parang tajam-tajam...












pi tebas rumput, lalang... lepaskan kat situ.

Queenie said...

sabar saya tahap power rangers, nampak jer macam terer tp bila kong, kelip2nya lagi kuat...

secangkir madu merah said...

SABAR adalah penawar dlm segala masalah dan kesulitan yg dihadapi.. bersabarlah selagi terdaya...

ieja amieja said...

sabar tetap sabar..tp klau dah x tertahan..meletup jgkkan..

sekamar rindu said...

salam..puan.

saya pun sabar cap ayam juga..:))..tapi dalam dunia yg penuh ujian ini..kita perlu sabar..Allah SWT bersama orang2 yg sabar..

Zaitun said...

Sabar selagi boleh,kalau dah sampai maksimum lepaskan aje.

Kunang-Kunang said...

Apa nak buat, sabar jerlah yang menjadi penawar dalam kita meneruskan hidup yang mencabar ni.

Terus-terusanlah nampak kena bersabar.

So Shy Lady said...

salam ziarah,

dulu sy pun agak kurang pnyabar orgnye tp skrg ni cool dh skit ;D maklum la dh tua

PCL said...

sabar di mulut...cuba sabar tu di hati...pandai jer pcl ni ckp kan....huhu, salam singgah bw sampai ke sini.

pena rozie said...

kite manusia kene tebal dengan sabar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...