Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Saturday, July 7, 2012

Macam lah di hari lain kaki tangan berkunci dan berantai...

Hari yang paling awak rasa happy tu bila?
Hari ni hari 'Happy' saya'.
Happy Happy Happy.
Kenapa happy?
Sebab weekend.
Hujung minggu.
Hari ni hari saya boleh buat apa saya suka
Tido di siang hari. ke, window shopping ke, ngadap laptop seharian ke, makan2 ke, jumpa teman2 ke....
Eh, bukan ke di hari lain pun itu aja yang saya selalu buat?
Yer tak yer.
Apa apa pun tetap,
Ya Be Da Be Duuuuuuuuu,,,,!

2 comments:

mokwo® said...

kita nak tumpang hepi gok...hari nih mokwo dapat kutu...yahuuuuu!! golek2
have a nice hepi day!

Maiyah said...

salam..

alah kejap je nnti dah nk keje hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...