Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, July 24, 2012

Sabarrr...Bulan baik ni kena byk bersabar.

Sombong itu menjengkelkan.
Amat menjengkelkan.
Sombong
Sombong
Sombong
Sombong
Tak suka lah bila orang berlagak sombong dengan saya.

Saya cukup terasa terhina,bila awak pandang saya sebelah mata.
Melainkan kalau mata  awak yg sebelah lagi tu rabun.
Itu out of question lah kannnn.......
Saya pun pandai jadi sombong tau.
Jauh lebih sombong dari awak.
Wait n See.

6 comments:

al-lavendari said...

tak elok berbalas-balas sombong .. biaq pi kat dialah nak sombong !

pB said...

As salam


Orghe kato sabar separuh daripado Imae.
Tapi bukar mudoh nok sabar nie ....

che mid said...

kalau muka sombong tak cantiklah.. tak caya, cuba buat muka sombong depan cermin! Ha kan da kata tak cantik...senyumlah senyumlah ahai cek mek molek (ikut cik daud kilau)

Nizam.Ariff said...

sombong yang ni tak de kena mengena dgn sombong kapal kan?




err... sabar kak, sabar...

Maiyah said...

salam..

biar le nk sombong
sy mls nk lyn org sombong ni
sbb x rugi pun (geram jg ni)

a.samad jaafar said...

sombong jangan dibalas sombong... pose ni pose... hihihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...