Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Monday, July 16, 2012

Siapa suruh?

Kena ingat.
1. Jangan pakai T-shirt besar,pudar dan sedikit berlubang (air-cond) tapi pakai yg baru, yg berjenama tu.
2. Jgn pakai seluar track yg rosak zip di kaki dan line tepi koyak rabak tapi pakai leggings atau tailored pants.
3. Jgn pakai selipar getah hitam yg jugak lebih saiz tapi pakai kasut reebok., siap berstokin.
4. Jgn pakai serkup kepala style 80an tu tapi pakai tudung chiffon berlapis2 gitu.
5.Jgn rajin sangat nak cabut rumput depan pagar, duk diam2 atas kerusi taman dan jadi tok mandur saja. Kerja bibik biar bibik saja yg buat..Ingat tu!
Kalau tak beringat ingat, ini jadi nya.
Sedap2 duk keluarkan peluh tanpa berbayar, ada lah mamat bertuah ni lalu depan rumah.
"Bik, majikan kamu ada kat rumah tak?"
Apa bibik bibik?
Aku ketuk kat dahi kamu dgn gunting pokok ni, 4 hari pun belum tentu hilang benjol tu...
Mulut ada insyuran tak?
Budak jurujual ni memang nak kena ...

5 comments:

al-lavendari said...

hahaha .. memang itulah resmi manusia, menilai berdasarkan apa yang kelihatan.

jadi jgnlah ketuk dia .. hehe

Irfa said...

dr blog kak izawani
hehe..sabar jelah.baik tak baling je ngan gunting tu ;)

Ezza Muffinbiru said...

hahahaha,,geli hati baca ni tapi pernah terkena gak...

kak mah said...

Setuju dgn tuan blog

Ibu n Abah said...

Adoi cikgu...
biser nyer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...