Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Tuesday, January 29, 2013

Kucim dan saya>

Amik kau kucing!
Siapa suruh main dengan dakwat printer?
Biru merah bercampur aduk dan jadi purple bulu tu.
Ko tak malu ke nak keluar dating kalau pakai pesen bulu tak serupa kucing lain?
Bertompok2...
Dah la bulu ko tu putih cepat kotor.
Tak cukup degan sebotol syampoo kalau nak sental badan ko tuh.
Maka aku terfikir cara yang paling cepat dan mudahkan kerja aku.
Cukur.
Boss, pinjam cukur rambut jap.
Tak mintak izin pun, curi pakai senyap2.
Lepas guna nanti saya cuci eluk2.
Kalau saya tak cuci pun dia tak tau
Meh sini Si Susu..kita cukur dulu.Apasal dah tak leh cukur nih?
Panas dah shaver ni, teknikal problem pulak laaa..
Tak per, rest dulu,nanti kita sambung Susu yer.
Aik, shaver tu dah jem, apa nak buat ni
Nampak gaya separa siap lah
Sabor jer lah Kucim, kira KIV dulu. 
Tuan punya shaver dah di notify dan dah kuar sound effect dia dah..
Pot pet pot pet....
Ampun Tuanku... Mana lah saya tau, benda ni rosak kalau shave bulu kucing.
Eleh, kudukut tul lah.Shaver zaman Jepun lagi tu, eluk la rosak, nanti boleh beli yg baru
Pot pet pot pet...Hitler pun tak macam ni.
Haah?
TAAKKK...Saya tak cakap apa pun.
Saya cakap dgn kucim ni jer, kan Susu kannnn
Ko punya pasal lah Susu wei, aku yg kena marah.
YERRR...TAU, SAYA BELI YG BARU ESUK2.




2 comments:

secangkir madu merah said...

hahaha.. tak pasal2 kena marah.. syiannya si Susu kena togel separuh.. hahaha..

Ezza Muffinbiru said...

Hahaha..selamba jer cikgu berleter kat susu...tu laa..dia dok tengok orang tukar kaler rambut,dia pun nak gak terai.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...