Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Thursday, January 31, 2013

Mood : OK

Banyak sungguh projek baru saya.
Nak berkebun lah,
Nak ubah suai kedudukan perabut lah,
Nak menjahit lah,
Nak masak dan jamu kenalan makan2.
Nak bercuti hujung minggu dgn keluarga.
Nak keluar dgn kawan2 ber'shopping'
Nak itu nak ini.....
Lalalalalaaaa.............
Kalau saya senang hati, minda saya laju jer.
Time mood saya di rosakkan oleh anasir luar,
Saya tidor.
Saya ngadap TV berjam jam.
Saya bungkam, bisu dan tak peduli alam keliling.
Tak best kan kalau rosak mood?
Harap2 tidak ada apa2 dan siapa2 rosakkan mood ceria saya.
Kuman dan virus yg menyenggat hati sila jangan hampiri saya.
Dengan izin Tuhan, ketenteraman hati masih ada buat saya
 I am happy this way God, thank you.

5 comments:

mokjadeandell said...

makcik buat projek..de clutter.Rasa lepas dari beban tengok berkarung sampah makcik buang.Mcm terapi.

insan marhaen said...

Betul lah sabda nabi:

Dalam tubuh manusia ada seketul darah yakni hati. jika baik ia, baiklah seluruh tubuh badan...

MaWar said...

alhamdulillah

azieazah said...

Wahh Kak Hani, gaya macam tak boleh cuit ni. Kang ter swing plak mood tu, susah la. hehehe

Yang penting happy!

shahrul hairy said...

Salam singgah ke blog anda =) - SH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...