Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, January 23, 2013

Mimpi rompak bank.

Bukan rajin sangat ni.
Kering idea.
Tak suka paksa diri untuk update blog.
N3 secara paksa kualiti nya tahap suam2 kuku.
N3 dari hati lah yg paling saya suka.
Hati saya.
Pengalaman saya.
Blog saya.
Ni nak buat N3 ni tapi hati tak berapa tenteram.
Banyak masaalah hari ni.
Kucing belum di bagi makan.
Orang pun belum makan.
Kerja sekolah dah berbukit di meja ni.
Kerja rumah berlonggok.
Berat badan tak setabil.
Berat poket menyusut, makin ringan.
Semua sumber kewangan dah di sedut,
termasukdalam poket seluar orang.
(Dalam poket saya buat hapa, asam boi ada lah..)

Masaalah yg paling besar ialah......
BILA NAK GAJI NIH?


( kata orang kalau mimpi rompak bank, esuk mesti nak dapat gaji lah tu...)


3 comments:

Kak Nik Ja said...

gaji oooh gaji..kita tumpang hepi kalau ade org(hubby) dah dpt gaji...jadi leeer! hepi payday!!!

azieazah said...

Gaji tu ada. Cepat dan lambat saja. Untung juga orang gomen, gaji awal dari orang private.

MaWar said...

hahahaha....rasanya dah ada tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...