Tetamu yang sentiasa memeriahkan laman saya..TQ

Wednesday, December 23, 2009

Dah nama pun budak..

Bila Anis jumpa Alang,
Iffah jumpa Angah...
Memang sah meter 'Sabar' saya naik ketahap meletup.
Mak dia orang pun dah mendidih dah tu..
Bising dan rioh
Gaduh dan berebut
Berlari dan jatuh.
Alah, bukan tak biasa
Kalau signal dengan mata, terkehel biji mata pun dia orang buat derk jer..
Kalau buat undang2 polis traffik pun dah tak larat nak saman..
Last last...suka hati kau orang la, nak naik ke langit dan terjun turun pun.
Kau orang punya hal lah.
My sista and I dah tak kuasa dah nak larang...
Next time kita seludup kuar rumah diam2 k.
Hanya orang yang ada anak kecik atau yang pernah ada anak kecik saja tau camna susah nya nak shopping kalau mereka di bawa bersama..
Tak bawa rasa nak bawa..Tinggal pun risau gak.
Huhuhuhuhh....

3 comments:

Mak Su said...

hehehe, nk buat lagu mana? i know how u feel

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, suka tengok telatah anak2 nie... memeriahlan suasana..

maiyah said...

tapi kalo takde dorang bleh sunyi lor hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...